Skip to content

Engineering

Producten bedenken en ontwikkelen is een belangrijk onderdeel van Endoss. Door goed te luisteren naar de gebruikers van onze producten proberen wij deze continue te verbeteren. Minstens zo belangrijk zijn de nieuwe ideeën die ontstaan door gesprekken die wij en onze distributeurs hebben in de ziekenhuizen en klinieken.

Ons doel is om in de komende jaren een groeiend aantal innovatieve producten op de markt te brengen. Naast ergonomie en kosten kijken wij ook bewust naar de mogelijkheden van biobased materialen en het minimaliseren van volume en afval.

De uitdaging is bijzonder groot omdat we rekening moeten houden met soms uiteenlopende normen en wensen in diverse landen. Veelal werken wij met een grote groep externe, multidisciplinaire ontwerpers, waardoor wij iedere ontwerp- en productieuitdaging aan kunnen gaan. Productie van medische hulpmiddelen kan zowel onder ons Endoss label, maar zeker ook als OBL (Own Brand Labelling).

Wij nodigen iedereen met een interessant productidee uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 076 – 53 09 268.

engineering

Neem contact op met Endoss