Skip to content

Endoscopie

Producten voor flexibele endoscopie

Endoss richt zich op het ontwikkelen, ontwerpen en distribueren van disposables. Wij zetten ons in om de veiligheid van patiënten te verhogen en de kans op infecties te verkleinen. Dit doen wij onder andere met de disposable producten die wij aanbieden voor flexibele endoscopie. Patiëntveiligheid: dat is waar wij ons voor inzetten. Wij streven ernaar patiëntveiligheid naar een hoger niveau te brengen. Om deze reden zijn al onze disposable producten gesteriliseerd en apart verpakt in gebruiksvriendelijke verpakkingen. Al onze producten zijn gelabeld conform de MDR. Elke verpakking is voorzien van een GS1 barcode of datamatrix (UDI).

Endoss als totaalleverancier

Endoss is uw partner voor de levering van accessoires voor flexibele endoscopen. Endoss levert diverse producten voor de endoscopietoren. Ook wanneer u op zoek bent naar aanvullende producten voor het gebruik van flexibele endoscopen, bent u bij Endoss aan het juiste adres. Endoss is namelijk uw totaalleverancier op het gebied van flexibele endoscopie. In ons assortiment van reinigingsproducten bieden wij bijvoorbeeld een endoscopie voorreinigingskit aan. In het assortiment transport vindt u onder andere endoscoop beschermingstips. Ook deze producten van Endoss worden gesteriliseerd geleverd en in gebruiksvriendelijke verpakkingen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in flexibele endoscopie producten van Endoss? Of heeft u vragen over één van onze producten? U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Ook wanneer u in ons huidige assortiment geen geschikt product vindt, denken wij graag met u mee. Wij leveren namelijk ook producten op maat aan onze klanten.