Smiley hoezen

Smiley hoezen

Endoss biedt smiley hoezen (tray covers) in verschillende maten. De smiley hoezen kunnen gebruikt worden op de door ons geleverde scope tray pulp. Ook wanneer u behoefte heeft aan een tray cover in een ander (uniek) formaat, kunt u bij Endoss terecht. Het is bij ons mogelijk om de tray covers volledig op maat te bestellen. Al onze producten worden apart verpakt en gesteriliseerd geleverd. Deze worden geleverd in een gebruiksvriendelijke dispenserdoos.

De tray covers van Endoss worden ook wel smiley hoezen genoemd. Deze hoezen zijn voorzien van een duidelijke markering die aangeeft of een endoscoop vuil of schoon is. Zo geeft een groene smiley aan dat de endoscoop schoon is en geeft een rode smiley aan dat de endoscoop al gebruikt is en daarom eerst ontsmet dient te worden. Onze smiley hoezen dragen bij aan patiëntveiligheid doordat ze de kans op infecties verkleinen. De hoezen zijn gesteriliseerd en bevatten markeringen aan alle zijdes. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten en kunnen ook op maat geleverd worden.

Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment van tray covers? Of bent u benieuwd wat Endoss voor u kan betekenen op het gebied van productontwikkeling? U kunt contact met ons opnemen via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.