Smiley hoezen

Smiley hoezen

Endoss biedt smiley hoezen (tray covers) in verschillende maten. Wanneer u behoefte heeft aan een tray cover in een ander (uniek) formaat, kunt u bij Endoss terecht. Het is bij ons mogelijk om de tray covers volledig op maat te bestellen. Al onze producten worden apart verpakt en gesteriliseerd geleverd. Deze worden geleverd in een gebruiksvriendelijke dispenserdoos.

De tray cover is voorzien van 2 verschillende smiley’s. De groene smiley geeft aan dat de endoscoop schoon is. De rode smiley geeft aan dat de endoscoop gebruikt is. Onze tray covers dragen bij aan patiëntveiligheid doordat ze de kans op infecties verkleinen. De tray covers zijn gesteriliseerd en bevatten markeringen aan alle zijdes. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten en kunnen ook op maat geleverd worden.

Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment van tray covers? Of bent u benieuwd wat Endoss voor u kan betekenen op het gebied van productontwikkeling? U kunt contact met ons opnemen via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.