Aanvullende producten voor flexibele endoscopie

Aanvullende producten van Endoss

Endoss is totaalleverancier op het gebied van flexibele endoscopie. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van flexibele endoscopie producten. Wij leveren bijvoorbeeld gesteriliseerde disposable slangen voor irrigatiesystemen en spoel- en insufflatiesystemen. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse single-use en disposable endoscoopventielen. Endoss is uw totaalleverancier op het gebied van flexibele endoscopie. Om deze reden bieden wij ook nog aanvullende producten aan die gebruikt worden bij een endoscopisch onderzoek.

Endoss biedt de volgende producten aan voor endoscopisch onderzoek:

  • Bijtring. Bijtringen zijn in verschillende maten beschikbaar, geschikt voor volwassenen en kinderen. Alle bijtringen zijn single-use, latexvrij en hebben een handige verstelbare band zodat de bijtring altijd op zijn plaats blijft.
  • Poliepvanger. De poliepvanger is een veilig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel om poliepen op te vangen tijdens een endoscopisch onderzoek. De poliepvanger beschikt over vijf aparte kamers, zodat vijf poliepen apart per patiënt opgevangen kunnen worden. De poliepvanger is gemakkelijk en veilig voor zowel patiënt als medewerker.
  • Jet adapter. De Jet adapter is een metalen adapter die op de UCR insufflator geplaatst kan worden, zodat artikel 30096 direct op de UCR aangesloten kan worden. Het is een reusable product.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in disposable of single-use endoscopieproducten van Endoss? Of heeft u vragen over één van onze producten? U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Ook wanneer u in ons huidige assortiment geen geschikt product vindt, denken wij graag met u mee. Wij leveren namelijk ook producten op maat aan onze klanten.