Ventielensets voor flexibele endoscopen

Olympus®, Fujinon®, Pentax®

Beschikbaar als set of als losse artikelen

Verhoogd de patiëntveiligheid

Voor alle bekende merken endoscopen

Disposable en single-use ventielen van Endoss

Endoscoopventielen vereisen een regelmatige en zorgvuldige reinigingsprocedure. Endoss biedt single-use ventielen die bijdragen aan de patiëntveiligheid en zorgen voor een geoptimaliseerde infectiepreventie. Onze missie is namelijk het verhogen van patiëntveiligheid en het verlagen van de kans op infecties. Bijkomend voordeel is dat zowel de handmatige- als machinale stappen voor reiniging, desinfectie en droging overbodig worden. Hierdoor worden CSA/CSD medewerkers minder belast en kan er efficiënter gewerkt worden. Onze ventielen voldoen aan de richtlijnen van het SFERD Kwaliteitshandboek 4.1, waarin wordt aangegeven dat single-use hulpmiddelen altijd de voorkeur verdienen boven reusable hulpmiddelen. Al onze producten zijn gelabeld conform de MDR. Elke verpakking is voorzien van een GS1 barcode of datamatrix (UDI).

Endoscoopventielen zijn een integraal onderdeel van de flexibele endoscoop. Om deze reden moeten ventielen altijd bij de endoscoop blijven, zowel tijdens het reinigen, desinfecteren, drogen en transport als tijdens het onderzoek. Ventielen mogen niet op verschillende endoscopen gebruikt worden, maar zijn in de praktijk vaak lastig of soms zelfs onmogelijk te reinigen. Om toch veilig en consistent te werken beschikt Endoss over een assortiment van single-use en disposable ventielen:

  • Single-use biopsieventielen. De single-use biopsieventielen van Endoss zorgen ervoor dat contaminaties worden voorkomen en dat tijd wordt bespaard. Endoss biedt biopsieventielen voor Olympus, Fujinon en Pentax endoscopen.
  • Disposable lucht/water zuigventielen. De lucht/water zuigventielen van Endoss zorgen voor tijdbesparing doordat de ventielen niet langer handmatig gereinigd hoeven te worden.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in disposable of single-use ventielen van Endoss? Of heeft u vragen over één van onze producten? U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via 076 – 53 09 268 of door een mail te sturen naar info@endoss.nl. Ook wanneer u in ons huidige assortiment geen geschikt product vindt, denken wij graag met u mee. Wij leveren namelijk ook producten op maat aan onze klanten.