Skip to content

Patiëntgericht samenwerken

ENDOSS hecht veel waarde aan de gebruikers van haar producten. Om deze reden hebben wij de term patiëntgericht samenwerken geïntroduceerd. Bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten werken wij nauw samen met de eindgebruiker van het product. Dit heeft in de afgelopen jaren geleid tot de ontwikkeling van producten die het verschil maken, zoals onze Push&Pull rager. Wij streven naar een constructieve samenwerking met alle spelers in de markt.

Patiëntveiligheid

Dankzij onze nauwe samenwerking met de gebruikers van onze producten zorgen wij voor een verhoging van de patiëntveiligheid. Wanneer u kiest voor producten van ENDOSS, bent u ervan verzekerd dat patiëntveiligheid verhoogd wordt. Al onze producten worden gesteriliseerd en apart verpakt geleverd. Daarnaast zijn onze producten voorzien van een GS1 codering en een unieke traceerbare code.

Contact

Heeft u interesse in een samenwerking met ENDOSS om patiëntveilige producten te ontwikkelen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u op zoek bent naar maatwerk producten, helpen onze specialisten u graag. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 076 – 53 09 268.